foto

Neville Chamberlain

  • nar. 18.3.1869
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.11.1940 (71 let)
    Heckfield, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Učňovská léta Duddyho Kravitze - a.z.
1969 Where Were You on the Day War Broke Out? (TV film) - a.z.
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo - a.z.
1948 Arch of Triumph - a.z.

TV seriály

1969 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2018 Drôle de guerre - a.z.
2015 Druhá světová válka: Cena říše (TV seriál) - a.z.
Blesková válka (E03) - a.z.
Podivná válka (E02) - a.z.
Blížíci se bouře (E01) - a.z.
Interbrigády ve španělské občanské válce (TV film) - a.z.
2012 Edward a George - dva bratři, jeden trůn (TV film) - a.z.
Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál) - a.z.
Druhá světová válka (E01) - a.z.
2009 Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál) - a.z.
Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
Agrese (E01) - a.z.
Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (TV seriál) - a.z.
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
Suomen tie jatkosotaan (TV film) - a.z.
2008 Hitlerovi bodyguardi (TV seriál) - a.z.
Století válek (TV seriál) - a.z.
Příprava na další válku (E03) - a.z.
2006 Finská válka (1939-1945): Válka na severu - a.z.
2003 Churchill (TV film) - a.z.
2002 Christmas Under Fire (TV film) - a.z.
Hitler's Britain (TV film) - a.z.
2001 War Stories with Oliver North (TV seriál)
1997 Nacismus, varování dějin (TV seriál)
1996 The Churchills (TV seriál)
1989 Road to War, The (TV seriál)
1988 Mír podle Mnichovské dohody (TV film) - a.z.
1982 Genocide
1977 Hitlerova kariéra
1973 Svět ve válce (TV seriál) - a.z.
Vzdálená válka (E02) - a.z.
Nové Německo (E01) - a.z.
1969 Czechoslovakia 1968
1968 Mnichov 1938
1961 Biography (TV seriál)
1951 Näin syntyi nykypäivä... 1900-1950
1945 Druhá světová válka 6: Začátek války v Americe
1943 Druhá světová válka 2: Vpád nacistů
1942 United We Stand - a.z.
1941 Christmas Under Fire
Main Street on the March!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky