foto

Bronislaw Cieślak

  • nar. 8.10.1943 (77 let)
    Kraków, Województwo małopolskie, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bank się uda
1991 Latające machiny kontra Pan Samochodzik
1988 Zamknac za soba drzwi
1987 Zlatá mince
1980 Závistivec
1979 Kung-Fu

TV seriály

2006 Mrok (TV seriál)
Być czy mieć (E02)
Doskonały plan (E06)
1999 Świat według Kiepskich (TV seriál)
1976 07, hlaste se! (TV seriál)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 31.7.2016  16:14
    Martin741
    (hodnocení, komentáře)

    jak tak pozeram, porucik Borewicz este zije, bol rocnik Jima Morrisona a De Nira - 1943. Skoda, ze serial Zglos Se sa u nas nevysielal. Tusim, ze pil Colu, fajcil gigarety a chvilu mal aj pivko heineken 

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky