foto

Denis Novikov

  • nar. 16.9.1977 (42 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Ljubov po ošibke (TV film)
2015 Vo imja ljubvi (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Išču mužčinu (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Vsjo snačala (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Mužčina vo mně (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Institut blagorodnych děvic (TV seriál)
Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky