foto

Rory Cochrane

  • nar. 28.2.1972 (46 let)
    Syracuse, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 178 centimetrů a narodil se ve znamení ryb, v Syracuse na předměstí New Yorku. Dětství prožil od 3 měsíců v Anglii ve městě Grantchester. Otec má skotsko-irské kořeny a matka Nicky Cochrane je indiánského původu. Má dva sourozence, bratra Brendana a sestru Siobhanu. Po návratu do USA ve dvaceti letech, získal filmové vzdělání na střední škole LaGuardia High School of Performing Arts v NY, kterou úspěšně absoluvoval.

Čtyři roky prožil po boku Renné Zellweger. Během natáčení filmu DAZED AND CONFUSED se milostně zapletl s Joey Lauren Adamsovou a rok po natočení filmu EMPIRE RECORDS chodil s Liv Tyler. Mezi jeho přátelé patří Ben Affleck, Joaquin Pheonix a seriálový kolega z CSI: Miami, Adam Rodriguez. Objevil se ve videoklipu 50 Centa Many Men po boku Jennifer Lopez. Rád si zahraje šachy a je vášnivým motocyklovým jezdcem.

Jeho filmový 15-ti sekundový debut byl ve snímku A KISS BEFORE DYING v roce 1991. Ale zahrál si už v roce 1989 v dramatu z drogového prostředí SATURDAY NIGHT WITH CONNIE CHUNG. Z jeho filmografie můžeme jmenovat třeba ČERNÁ A BÍLÁ, SUPER KŠEFT, HARTOVA VÁLKA nebo MRAKY NAD L.A., kde ztvárnil jednu z hlavních postav. Všem se však zapsal jako nepořádný Tim Speedle v Kriminálce Miami, kde ho zradila nevyčištěná zbraň ve službě. Vidět jsme ho mohli do 3.řady, prvního dílu.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Outsider
White Boy Rick
2017 Nepřátelé
The Most Hated Woman in America
2016 Soy Nero
2015 Black Mass: Špinavá hra
2013 Nemocnice Parkland
Oculus
2012 Argo
2011 Moje potrhlá máma
2009 Veřejní nepřátelé
2006 Mraky nad L.A.
Temný obraz
2002 Hartova válka
2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician
2000 Sunset Strip
Super kšeft
1999 Bezva polda
Černá a bílá
1998 Adventures of Sebastian Cole, The
1997 Dogtown
1995 Low Life, The
Na plný pecky
1994 Láska a pětačtyřicítka
1993 Omámení a zmatení
1992 Vraždy na pobřeží
1991 Polibek před smrtí

TV seriály

2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S07E18)
Day 7: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S07E17)
Day 7: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S07E16)
další epizody (7)
2007 V síti CIA (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Bum prásk, teď dlužíš ty (S06E04)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Ztracený syn (S03E01)
Nevinná (S02E24)
Miami - New York - Nonstop (S02E23)
další epizody (15)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
1997 Poslední don (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace