foto

Gennadij Meder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 O čjom molčat francuzy
2015 Strana čuděs
2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)

TV seriály

2017 Byvšije (TV seriál)
2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2014 Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Čjornyje koški (TV seriál)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
2010 Škola (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Čjornyje koški (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace