foto

Eldar Lebeděv

  • nar. 30.11.1985 (34 let)
    Karaganda, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sezon posadok (TV film)
2013 Foto na dokumenty (TV film)
2010 Ošklivé káčátko
2009 Samyj lučšij film 2
2007 Sluha Jeho Veličenstva

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Vysokije otnošenija (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
Tam, kdě ty (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Svoi ljudi (S04E15)
Mstitěli (S04E14)
další epizody (11)
2013 Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Druzja (S02E31)
Prigovor (S02E30)
další epizody (31)
2012 Šef (TV seriál)
Epilog (S01E24)
Final (S01E23)
Kryša (S01E22)
další epizody (24)
Šerif (TV seriál)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
2010 Serafima prekrasnaja (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Madonna (S02E15)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky