foto

Igor Babajev

  • nar. 26.6.1982 (38 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Toxičnaja ljubov (TV film)
2015 Dabl Trabl
Součastniki (TV film)
2013 Ja podarju těbe ljubov (TV film)
Čužije děti (TV film)
Šesť sotok sčasťja (TV film)
2012 Vasilki dlja Vasilisy (TV film)

TV seriály

2019 Dušeguby (TV seriál)
Gornaja bolezň (TV seriál)
Kassirši (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Millioněrša (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Pobeditěli (TV seriál)
Rajskij ugolok (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Vojna i mir suprugov Torbejevych (TV seriál)
Vysokije otnošenija (TV seriál)
2016 Navažděnije (TV seriál)
2015 Mezaljans (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Puanty dlja pljuški (TV seriál)
Sredstvo ot razluki (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Iděalnyj mužčina (S03E46)
V krugu druzej (S03E45)
Kompas (S03E44)
další epizody (46)
2014 Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
Чёрная река (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
Falšivaja nota (TV seriál)
Novyj staryj dom (TV seriál)
OSA (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
Vtoroje dychanije (TV seriál)
2012 Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
Kremeň (TV seriál)
Novogodnij pěrepoloch (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
2011 Tolko ty (TV seriál)
2010 Nazad v SSSR (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky