foto

Ivan Kokorin

  • nar. 3.8.1979 (39 let)
    Zagorsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ja ně takoj. Ja ně takaja
Posledněje ispytanije
2016 Nagan
2015 12 mesjacev. Novaja skazka
Poslednij rubež
2014 Deduška mojej mečty
2013 Upakovannyje
2012 Mamy
2010 Dom Solnca
2009 Puť
2008 Tot, kto gasit svět
2007 V ožidanii čuda
2006 Poslední obrněný vlak
Únik z kruhu
2005 9. rota
Ně chlebom jedinym
2004 Posylka s Marsa
Život na vlásku
2003 Kamenskaja 3: Kogda bogi smějutsja (TV film)
Oblek
2002 Hvězda
Láska, sex a trápení
2000 Brat 2

TV seriály

2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
2016 Na perekrjostke radosti i gorja (TV seriál)
2015 Děd Mazajev i Zajcevy (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2014 Kuraž (TV seriál)
2013 Stanica (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Čkalov (TV seriál)
2011 Izměna (TV seriál)
Ja doždus (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2003 Kamenskaja 3 (TV seriál)
Podari mně žizň (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sodan näyttelijät (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace