foto

Erich Aberle

  • nar. 11.1.1922
  • zem. 20.10.2002 (80 let)
    Thun, Bern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Wiener Walzer (TV film)
1979 Der Schatten (TV film)
1976 Divoká kachna
Jakob der Letzte (TV film)
1973 Ein junger Mann aus dem Innviertel - Adolf Hitler (TV film)
1969 Frei bis zum nächsten Mal (TV film)
Michael Kohlhaas
1966 Schloß, Ein (TV film)
1964 Troilus und Cressida (TV film)
1963 Der Klassenaufsatz (TV film)
1962 Woyzeck (TV film)

TV seriály

1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky