foto

Zoltán Schmied

  • nar. 15.12.1975 (43 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 X. - Smazáno ze systému
2017 Brazilci
Mantra (studentský film)
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Líza, liščí víla
2014 Volný pád
2012 Nejem, nőm, csajom
2011 Hangyatérkép (TV film)
2010 Paktum
2007 Konec
Szuromberek királyfi (TV film)
2006 Szabadság, szerelem
2005 Kész cirkusz
Magamnak háttal
2004 Nincs mese
Állítsátok meg Terézanyut!
2003 Tesó
2001 Fekete-fehér, igen-nem
Pizzás
Tempo
Öcsögök
2000 Gyilkosok
1999 Séta

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A defibrillátor (S04E03)
další epizody (6)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (13)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Rabmadarak (E05)
Sladký život (TV seriál)
Az iskola nem az életre nevel (S01E06)
Ropognak a húszasok (S01E03)
X-company (TV seriál)
Smrtící polibek (S01E03)
2014 Munkaügyek (TV seriál)
Az ügyfélbarát iroda (S03E17)
2013 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Smím tě políbit? (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
2011 Borgiové (TV seriál)
2010 Tűzvonalban (TV seriál)
Egy jelentés margójára (S04E12)
Szolgálunk és félünk (S04E11)
A barátok visszatérnek (S04E10)
další epizody (10)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Transzplantáció (S03E19)
Bizalmi állásban (S03E18)
další epizody (20)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Madarat tolláról (S02E18)
další epizody (13)
2007 Tűzvonalban (TV seriál)
Barátok, szerelmek, ellenségek (S01E17)
Szemtől szemben (S01E16)
Akkor higgy nőnek... (S01E15)
další epizody (13)
2004 Könyveskép (TV seriál)
Életképek (TV seriál)
2002 Szeret, nem szeret (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)

Dokumentární

2018 „Megint a magyarok” - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky