foto

Fátima Torre

  • nar. 16.6.1988 (32 let)
    Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Viento en contra
2003 Los no invitados

TV seriály

2019 Silvia Pinal... frente a tí (TV seriál)
2013 La Tempestad (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Los simuladores (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
Velo de novia (TV seriál)
2001 El juego de la vida (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
DKDA: Sueños de juventud (TV seriál)
El diario de Daniela (TV seriál)
Por tu amor (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky