foto

Peter Beauvais

  • nar. 9.9.1916
    Weißenstadt, Bayern, Německá říše
  • zem. 17.12.1986 (70 let)
    Baden-Baden, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1954 Fire One (TV film)
Lidé z temnot
1953 Muž na laně

Režijní filmografie

Filmy

1988 Sommer in Lesmona (TV film)
Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1987 Verworrene Bilanzen (TV film)
1984 Ewigen Gefühle, Die (TV film)
1983 Der Kunstfehler (TV film)
Heimat, die ich meine (TV film)
1981 Käthchen von Heilbronn oder: Die Feuerprobe, Das (TV film)
1980 Berlin Mitte (TV film)
1979 Kur in Travemünde (TV film)
Phantasten (TV film)
Trennung - Die Geschichte der Anna Wildermuth (TV film)
1977 Auf dem Chimborazo (TV film)
Glücksucher (TV film)
Rückfälle (TV film)
1976 Dorothea Merz (TV film)
1975 Am Wege
Evas Rippe (TV film)
Hilde Breitner (TV film)
Nach der Scheidung (TV film)
Stumme Zeugen (TV film)
1974 Griseldis (TV film)
Sechs Wochen im Leben der Brüder G. (TV film)
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
Im Reservat
Langen Tages Reise in die Nacht, Eines (TV film)
1972 8051 Grinning (TV film)
Finito l'amor (TV film)
1971 Deutschstunde, Die (TV film)
Sterben (TV film)
1970 Große Familie, Eine (TV film)
Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Das weite Land (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Die Ratten (TV film)
Fink und Fliederbusch (TV film)
Rumpelstilz (TV film)
Rückkehr, Die (TV film)
1968 Unfall, Der (TV film)
Zeit der halben Herzen (TV film)
1967 Der Teufel und der liebe Gott (TV film)
Duft von Blumen, Ein (TV film)
Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
Zug der Zeit (TV film)
1966 Geibelstraße 27 (TV film)
Gespenster (TV film)
Jegor Bulytschow und andere (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Mach's Beste draus (TV film)
Michael Kramer (TV film)
Onkel Wanja - Szenen aus dem Landleben (TV film)
Port Royal (TV film)
Undine (TV film)
1964 Der Feigling und die Tänzerin (TV film)
Ich fahre Patschold (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
Spätsommer (TV film)
1963 Bilderkomödie (TV film)
Das Glück läuft hinterher
Der arme Bitos... oder Das Diner der Köpfe (TV film)
Jahre danach (TV film)
1962 Kleinen Füchse, Die (TV film)
Letzter Punkt der Tagesordnung (TV film)
Schönes Wochenende (TV film)
Walzer der Toreros, Der (TV film)
1961 Ein Außenseiter (TV film)
Erinnerst du dich? (TV film)
General Quixotte (TV film)
Madame de... (TV film)
Zwischen den Zügen (TV film)
1960 Familie (TV film)
Venus im Licht (TV film)
1959 Liebe, Luft und lauter Lügen
Mann im Manne, Der (TV film)
1958 Ist Mama nicht fabelhaft?
1957 Das heiße Herz (TV film)
Mrs. Cheneys Ende (TV film)
Schinderhannes (TV film)
1956 Die Fahrt ins Blaue (TV film)
Kolibri - Eine Magazingeschichte (TV film)
Regen und Wind (TV film)
Schatten in der 3. Avenue (TV film)
1955 Das Ostergeschenk (TV film)
Der selige Christopher Bohn (TV film)
Die falschen Nasen (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Mann namens Harry Brent, Ein (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Griseldis (TV film)
1970 Trauer muss Elektra tragen (TV film)
1969 Das weite Land (TV film)
1967 Duft von Blumen, Ein (TV film)
1965 Undine (TV film)
1962 Kleinen Füchse, Die (TV film)
1961 Zwischen den Zügen (TV film)
1959 Liebe, Luft und lauter Lügen
Mann im Manne, Der (TV film)
1957 Mrs. Cheneys Ende (TV film)
Schinderhannes (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky