Reklama

Reklama

Colin Farrell

Colin Farrell

nar. 31.05.1976 (47 let)
Castleknock, Dublin, Irsko

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Tak Colin nám opäť raz predviedol svoj neuveriteľný herecký talent v surovej dráme the north water a jeho psychopat Henry drax..takého človeka proste stretnúť nechceš..

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Přesně! Tos mi sebral z úst :))) .. Colin zraje jako víno a ve dvojce to s Vincem táhli společně.. a Colin neskutečný charisma... a na to, že už jsem s ním viděl milion věcí, tak si nepamatuju, že by se opakoval... A charisma má za tři..

cmuchalprvni

cmuchalprvni (hodnocení, recenze)

To zatím nejsou ohlášené mimo Fantastických zvířat nějaké další filmy, kde bude hrát? 

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Vše nej k jubileu, borče - více rolí jako byl skvělej Ray Velcoro ... 

na příspěvěk reagoval Laslo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Opravdu by se někdo měl věnovat profilům herců, režisérů... prostě všech. S každým novým filmem totiž přicházejí nové a podstatné informace. A také průběžně měnit fotografie......

na příspěvěk reagoval Apolskis

Uživatel minnamay smazal svůj příspěvek.

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

HB, borče - těším se na Temný případ II hlavně díky tobě ... nezklam

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Vsechno nejlepsi, borce - diky za Budku, SWAT, Minority report, Total Recall, dobrej jsi byl i v Daredevilovi ...

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Najlepsie filmy : Telefonni  Budka, V Bruggach, Minority Report, Utek ze Sibire

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Proboha, co mi tu takhle spamíte Colinka? Walniko, sme fakt moc rádi, že máš neuvěřitelně pravidelnej a super sex (a že asi ještě nikdo nepoužil slovo "recese" hůř než ty), ale to se fakt bude daleko líp vyjímat ve sprejovaný podobě v jakymkoliv podchodě světa než v internetový diskuzi. ;)

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: No jasně, takže ve finále, když tu všichni budou mluvit o filmu, tak nikdo žádný neviděl....tyhle kecy se vedou....a píšou v chytrých časopisech, které čte má pubertální sestra :-) Od ní jsem těmito fakty informována opravdu dost, děkuji. Ono na pravou míru, tady to s tím sexem začalo v úplně jiné diskuzi, kdy šlo o úplně něco jiného a ty řeči o sexu z toho vyplynuly. Dál už si z vás ledatak dělám čurynu, protože to tak žerete a pořád chodíte s něčím novým :-) Škoda, že už od zítřka nebudu mít na vás všechny ten čas....:-) Jo a abych nezapomněla. Včera jsem sex zase měla, dneska ještě nevím, manžel šel s kamarádem na pivo, takže buď se sousedem, nebo vyčůrat a spát, ale nerada bych vás zklamala, tak prubnu toho souseda. Zdar děcka !!!

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Sonnery: S tebou to vzdávám, na takovýho dobytka jako jsi ty vážně nemám a nepřebiju tě vážně ničím :-) Král je mrtev, ať žije král. Vyhrál jsi :-)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Jen chci podotknout, že o sexu nejvíc mluví ti, kteří ho nemají. Takže tady to vidím na velmi bujnou fantazii.

Sonnery

Sonnery (hodnocení, recenze)

walnika: už jsem se bál, že bys na mě zapomněla :) Ten strojený nadhled..,když ten mi tak ubližuje. Btw ten školní rádobystěr s údem nic moc, dyť ty máš na víc! Snaž se trošku, takhle mě to neba. I ta metafora byla prázdná jako tvá ústa po orálním sexu (-> stejně nevábná), hahaha. Víc se snaž, chuděro, prosím... P.S.: To ale byla metafora, co?

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rockstorm: Játo musím psát veřejně, protože je to tak skvělé. A do jiné diskuze, než pod rebela a kurevníka Colina, se to nehodí více. On má taky skvělý sex. S kdekým :-) Borec je to :-) Sexujte všichni, trochu radosti ze života !!! Vážně jste strašně sladcí, jak mě tu řešíte, já se sem vždycky hrozně těším, protože vím, že tu budu mít spoustu "vzkazů" od vás. Muck Fuck :-*

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Sonnery: Opravdová láska? Co to je? To bude něco podobného tvému slovosledu a pravopisu, ne? Vadnoucí úd je prevít, souhlasím, tak jako tohle se dá řešit, nevěš hlavu a zajdi do lékárny :-*

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: Ale s kým by jste si tu psali? Vždyť všichni píšete převážně mě. Jaká nuda by tu beze mě byla :-) Nu, já to pro vás dělám ráda. Jste zlatí :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

KevSpa: Kev, drahoušku, nebuď tak přísná, nejspíš to bude nějaké mládě, někdo holt začíná dospívat později....až se tak jednou (snad) stane, pak si možná bude svého vztahu a skvělého sexu vážit natolik, aby to nemusela takhle trapně prezentovat skoro v každé diskuzi u nějakého hezouna na FILMOVÉ databázi....

Sonnery

Sonnery (hodnocení, recenze)

walnika: aneb příkad opravdové lásky. Je hezké vidět, že se najdou i lidé, kteří uznávají opravdové hodnoty. Trochu se obávám toho, že metafora o vadnoucím údu se skvěle hodí na vadnoucí manželství. Hold když se berou dva údy, není to na furt...  btw: ty jsi hodně kůůl, jak jsi do textu přidala tolik infantilnách smajlíků, dobře ty :-)

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Sonnery: Ty jsi hodně cool s tím jak jsi to rozepsal infantilně foneticky :-) Nene, můj manžel není inteligentní vůbec. On je jenom hezký, podobný Farrellovi a dobře šuká a mě to stáčí, protože jsem taky blbá :-) A blbcům je nejlíp :-)

Sonnery

Sonnery (hodnocení, recenze)

walnika: a seksy mandžel je yntelyngentny? Nebo je jenom seksi, jelikoš ma tělo tatůma a hlavu farela? Neny to nahodou seksi voskova fyguryna? Jynak sem moc rad, že máš ráda seks a muzes ho dělat se seksi mandželem i jeho nadsazkou. Cele to ma seksy nadeh.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rockstorm: Myslím, že normální je sex mít, než ho nemít. A já ho mám a mám ho ráda a mám ho s manželem, který je sexy. Ano má tělo Tatuma a hlavu Colina Farrella. Pokud by někdo zatoužil vidět ho jak vypadá, mohu zaslat fotografii, ať nežeru :-))) A závěrem naprosto vážně bez legrace: Je zbytečné se tu popichovat. Já se nestydím za to, že mám aktivní sexuální život, nestydím se za to, že mám sexy manžela, nestydím se za to, že je podobný Colinu Farrelovi, nestydím se za to, že je svalnatý, nestydím se za to, že nemám komu co závidět, nestydím se za nic, naprosto za nic. Chce to pohodu, lidi...relaxujte, zajeďte si k moři, nebo třeba do Tater, to je fuk. Má to blahodárný účinek žít na plné pecky a užívat si života, ke kterému neodmyslitelně patří sex. A pokud ho už 8 let můžete dělat s někým, kdo vás stále přitahuje a je to oboustranné, tak je to pecka. Přeju vám to všem, ale zřejmě to nemá ani jeden z vás, když máte neustále nějaké narážky. A že bych zacvičila s Colinem? :-)))) Toho se může chytit jen husa hloupá, jelikož každý inteligentní člověk pochopí, že je to recese.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

phoebess: No já se o to musím podělit....když vám to tak chybí všem, tak si o tom aspoň počtete :-) Ráda to pro vás kdykoliv udělám :-)

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

KevSpa: Neberu. Prášky nabízejí ti, co s nimi mají zkušenosti. Ty se vyznáš koukám i ve farmacii, máš můj obdiv, jelikož jak tak koukám, ty máš přehled naprosto o všem. Klobouk dolů :-)

rockstorm

rockstorm (hodnocení, recenze)

walnika: já myslela, že máš spoustu toho nejlepšího sexu s Tatumem, kterýho máš doma...na co potřebuješ zacvičit s Colinem?

phoebess

phoebess (hodnocení, recenze)

walnika: už jsem se bála, že přijdeme o další info z tvého sexuálního života... uf, nestalo se tak!

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Colin je pro mě nejlepší herec, který se kdy narodil. Oceňuji u herců i pohybové a hudební nadání, které Colin také má. Zatím se mi nejvíce líbil v London Boulevard, ale nyní je v Total Recall také skvělý. Co na film a Colinův výkon říkáte? Doporučuji nejdříve se podívat na "film o filmu", pak pochopíte jaká je za tím dřina. Jinak jak tu někdo psal, že je Colin irský cikán..... :-)))) I kdyby byl, co na tom záleží? S každým českým závistivým blbečkem si vytře prdel a že on to umí pěkně na férovku :-) Co se jeho domácího porna týče, tak je to kolík, ale mě by to teda nestačilo, pro mě dost líný sex s mizernou milenkou. Já bych s ním zacvičila jinak, páč jsem taky irská cikánka a my máme mnohem větší temperament než modelky z chatrče :-))

sklennenka

sklennenka (hodnocení, recenze)

Jeho život nabral pekelný obrátky, ale snad už dostal rozum a zjistil, že přes drogy cesta nevede ( leda do toho pekla ).

MrLinhy

MrLinhy (hodnocení, recenze)

Trochu opožděně, ale přesto VŠECHNO NEJLEPŠÍ COLINE !!! přeju ti do budoucna hodně hereckých rolí a hlavně oscara.

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálová Duna hlásí problémy

Seriálová Duna hlásí problémy

01.03.2023

Jedna z věcí, která dělá vrásky nejen fanouškům úspěšných filmů studia Warner Bros. jako The Batman nebo Duna, ale i samotným kravaťákům v pozadí, je, jakým způsobem se vlastně podaří přivést jejich… (více)

95. Ceny Akademie - nominace

95. Ceny Akademie - nominace

24.01.2023

V úterý 24. ledna proběhlo vyhlášení kompletních nominací pro 95. ročník předávání cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS), během něhož herci Allison Williams a Riz Ahmed oznámili, jaké… (více)

Herec

Filmy
2025

Love Child

2022

Batman

 

Třináct životů

 

Víly z Inisherinu

2021

Voyagers - Vesmírná mise

 

Život po Jangovi

2020

Artemis Fowl

 

Ava: Bez soucitu

2019

Dumbo

Reklama

Reklama

 

Gentlemani

2018

Vdovy

2017

Oklamaný

 

Roman J. Israel, Esq.

 

Zabití posvátného jelena

2016

Fantastická zvířata a kde je najít

2015

Humr

 

V mysli vraha

2014

Slečna Julie

 

Zimní příběh

2013

Království lesních strážců

 

Pomsta mrtvého muže

 

Zachraňte pana Bankse

2012

Sedm psychopatů

 

Total Recall

2011

Noc hrůzy

 

Šéfové na zabití

2010

Londýnský gangster

 

Útěk ze Sibiře

2009

Crazy Heart

 

Imaginárium Dr. Parnasse

 

Ondine

 

Oči války

2008

Hrdost a sláva

 

V Bruggách

2007

Kasandřin sen

2006

Miami Vice

 

Zeptej se prachu

2005

Nový svět

2004

Alexander Veliký

 

Tři do páru

2003

Daredevil

 

Intermission

 

S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení

 

Test

 

Veronica Guerin

2002

Hartova válka

 

Minority Report

 

Telefonní budka

2001

Psanci Ameriky

2000

Rafinovaný zloděj

 

Tábor tygrů

1999

Válečná zóna

1998

Láska k tanečníkovi (TV film)

1997

Ropná dieta

1996

Nezvěstný

1995

Frankie hvězdář

Seriály
2024

Sugar

 

Episode 8 (E08)

 

Episode 7 (E07)

 

Episode 6 (E06)

  více epizod (5)
 

Tučňák

 

Epizoda 8 (E08)

 

Epizoda 7 (E07)

 

Epizoda 6 (E06)

  více epizod (5)
2021

Severní vody

 

Žít znamená trpět (E05)

 

Ďáblové země (E04)

 

Člověk člověku vlkem (E03)

  více epizod (2)
2018

Legend of Cambria - vypravěč

2015

Temný případ

 

Konečná stanice (S02E08)

 

Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)

 

Kostel v troskách (S02E06)

  více epizod (5)
2005

Scrubs: Doktůrci

 

Moje štístko (S04E14)

1999

Ballykissangel

 

The Wedding (S05E12)

 

Love's Labours (S05E11)

 

With a Song in My Heart (S05E10)

  více epizod (9)
 

Love in the 21st Century

1998

Ballykissangel

 

The Final Frontier (S04E12)

 

It's a Man's Life (S04E11)

 

Births, Deaths and Marriages (S04E10)

  více epizod (9)
1994

Pie in the Sky

Dokumentární
2020

M For Magic

2017

It's Not Yet Dark - vypravěč

2011

Stars ! (seriál)

2010

Burma Soldier - vypravěč

 

The Future According to Steven Spielberg: An Interactive Guide to 'Minority Report'

2006

Making 'The New World'

2005

Být Alexandrem Velikým (TV film)

 

Fight Against Time: Oliver Stone's Alexander

2004

Film o filmu: Alexander Veliký (TV film)

2003

100 Greatest Movie Stars, The (TV film)

 

Beyond Hell's Kitchen: Making 'Daredevil'

Koncerty
2010

Hope For Haiti Now

Krátkometrážní
2019

Gloomy Eyes

2012

Movie: The Movie

Host

Producent

Filmy
2024

Nádherná hra

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Seriálová Duna hlásí problémy

Seriálová Duna hlásí problémy

01.03.2023

Jedna z věcí, která dělá vrásky nejen fanouškům úspěšných filmů studia Warner Bros. jako The Batman nebo Duna, ale i samotným kravaťákům v pozadí, je, jakým způsobem se vlastně podaří přivést jejich… (více)

95. Ceny Akademie - nominace

95. Ceny Akademie - nominace

24.01.2023

V úterý 24. ledna proběhlo vyhlášení kompletních nominací pro 95. ročník předávání cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS), během něhož herci Allison Williams a Riz Ahmed oznámili, jaké… (více)

Reklama

Reklama