foto

Micole Mercurio

  • nar. 10.3.1938
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 19.1.2016 (77 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Claire (TV film)
2004 Samá chvála
2002 American Girl
2001 Banditi
Jack the Dog
2000 Pod povrchem
1999 Wake In Providence, A
1998 My Engagement Party
1997 Nic mi neříkej (TV film)
Právě včas
1996 Drsný a drsnější
Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Zatímco jsi spal
1994 Nebezpečný klient
1993 Elvis and the Colonel: The Untold Story (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
Věc zvaná láska
Warlock 2: Armagedon
Zápas s Hemingwayem
1992 Striptérka (TV film)
What She Doesn't Know (TV film)
1991 The Chase (TV film)
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
Švindlíři
1989 Jak se dostat na vysokou
Jdi do toho!
Roe vs. Wade (TV film)
Znásilnění (TV film)
1988 Barvy
Broken Angel (TV film)
War Party
1987 Daddy (TV film)
Deadly Care (TV film)
Destination America (TV film)
1986 Bad Guys
Konečná hranice (TV film)
Vítej mých 18
1985 Dvakrát za život
Maska
1983 Flashdance
1982 Money on the Side (TV film)
1981 Circle of Power
1980 Aligátor

TV seriály

2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Without Consent (S03E15)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Let's Spend the Night Together (S03E06)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Divide (S01E17)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krize identity (S02E13)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Damian Cromwell's Postcards from America (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Public Morals (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Papa's Got a Brand New Bag (S03E03)
Pohotovost (TV seriál)
Správná věc (S02E14)
1995 Murder One (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Ethics of Hope (S02E10)
1994 Akta X (TV seriál)
Roland (S01E23)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Nightmare Classics (TV seriál)
1988 Baby Boom (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Mary (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace