foto

Hassan Akkouch

  • nar. 1988
    Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grenzland (TV film)
2017 Dcera cizinka
The Superhost (TV film)
2016 Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
2015 Chay (studentský film)
Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Nový svět
2014 Tatort - Brüder (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ztracený syn (S12E01)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1978 Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Neukölln Unlimited

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace