foto

Hassan Akkouch

  • nar. 1988
    Libanon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Man from Beirut
2017 Dcera cizinka
The Superhost (TV film)
2016 Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
2015 Chay (studentský film)
Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Nový svět
2014 Tatort - Brüder (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)

TV seriály

2020 WaPo Berlin (TV seriál)
2019 Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Ztracený syn (S12E01)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Zasvěcení smrti (S07E04)
2002 V podezření (TV seriál)
1978 Hoši no ódži-sama: Petit Prince (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Neukölln Unlimited

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky