foto

Mick Ford

  • nar. 1.8.1952 (66 let)
    Croydon, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Boy with the Topknot (TV film)
1995 Strike Force (TV film)
1989 Jak prorazit v reklamě
1987 Čtvrtý protokol
1986 Naming the Names (TV film)
1985 Jenny's War (TV film)
1984 Kim (TV film)
Late Nancy Irving, The (TV film)
Zámožná žena (TV film)
1983 L'amour fugitif (TV film)
1982 L' Amour fugitif (TV film)
1981 Les années lumière
1980 Dead Man's Kit (TV film)
1979 Spodina
Taxíkáři (TV film)
1978 Námořníkův návrat

TV seriály

2009 Kolize (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
2000 Fish (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1995 Míra omylu (TV seriál)
1992 Goodbye Cruel World (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
1976 Plays for Britain (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Boy with the Topknot (TV film)
2009 Lovci (TV film)
1999 The Passion (TV film)
1998 The Last Weekend
1993 The Only Way Out (TV film)
1982 L' Amour fugitif (TV film)

TV seriály

2018 Safe (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2017 Living The Dream (TV seriál)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
2010 Svobodný otec (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Over the Hill (S01E06)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2003 William and Mary (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace