foto

Jeff Franklin

  • nar. 21.1.1955 (63 let)
    Inglewood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Last Resort, The (TV film)
1999 Falešná láska
1992 Jedeme k babičce (TV film)

TV seriály

2004 Where There's a Will (TV seriál)
1992 Plný dům (TV seriál)
Odcházení a rozcházení (S06E02)
1991 Plný dům (TV seriál)
Všechno nejlepší, Michelle I. (S05E09)
1990 Plný dům (TV seriál)
Já nelžu (S03E21)
Pá, pá ptáčku (S03E16)
1989 Plný dům (TV seriál)
Rozvodový soud (S03E08)
1988 Plný dům (TV seriál)
Disciplína (S02E07)
Starý dluh (S01E21)
1987 Plný dům (TV seriál)
Jesseho holka (S01E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Last Resort, The (TV film)
1992 Jedeme k babičce (TV film)
1987 Summer School

TV seriály

2017 Fuller House (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
Best Summer Ever (S03E01)
2016 Fuller House (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Welcome Back (S02E01)
Love Is in the Air (S01E13)
další epizody (5)
1994 Plný dům (TV seriál)
Když holky závidí (S07E20)
1989 Plný dům (TV seriál)
Ostrov Tannerů (S03E01)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Alien Apocalypse (TV film)
Man with the Screaming Brain
2004 Puppet Master vs. Demonic Toys (TV film)
1987 Summer School

TV seriály

1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Falešná láska

Dokumentární

2004 A&E Biography: Mary-Kate and Ashley Olsen (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Fuller House (TV seriál)
Opening Night (S04E13)
The Prom (S04E12)
It's Always Open (S04E11)
další epizody (13)
2017 Fuller House (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
Fullers in a Fog (S03E17)
Happily Ever After (S03E16)
další epizody (18)
2016 Fuller House (TV seriál)
Happy New Year Baby (S02E13)
Nutcrackers (S02E12)
DJ and Kimmy's High School Reunion (S02E11)
další epizody (26)
1995 Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
Nepřišel (S08E22)
další epizody (13)
1994 Plný dům (TV seriál)
Vánoční past (S08E11)
Na šrot (S08E10)
Rychle a zběsile (S08E09)
další epizody (21)
1993 Plný dům (TV seriál)
Dokonalý pár (S07E13)
Rozdělte dvojčata (S07E12)
Zloděj kol (S07E11)
další epizody (25)
1992 Plný dům (TV seriál)
Šťastné a veselé (S06E12)
Nečekané návrhy (S06E11)
Nejsem D.J. (S06E10)
další epizody (24)
1991 Plný dům (TV seriál)
Jedna za všechny (S05E14)
Bezstarostná jízda (S05E13)
Muž měsíce (S05E12)
další epizody (27)
1990 Plný dům (TV seriál)
Šťastný nový rok (S04E13)
Samostatný rodič (S04E12)
Tajný ctitel (S04E11)
další epizody (25)
1989 Plný dům (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S03E12)
Tátova holčička (S03E11)
Cirkusové narozeniny (S03E10)
další epizody (25)
1988 Plný dům (TV seriál)
Naše první Vánoce (S02E09)
Rande ve třech (S02E08)
Disciplína (S02E07)
další epizody (19)
1987 Plný dům (TV seriál)
Naše úplně první promo (S01E12)
Významných 30 (S01E11)
Místo pro Joeyho (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace