foto

Greta Lee

  • nar. 1982
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In a Relationship
2017 Cabiria, Charity, Chastity
Fits and Starts
Gemini
2016 Hra peněz
2015 Sharing (TV film)
Sisters
2014 Miluj souseda svého
Pět nejlepších
While We're Young
Švec
2013 Vlasatý génius
2012 Ahoj, musím už jít

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 443 (S02E06)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Stoppable: Requiem for an Airdate (S01E05)
Chance (TV seriál)
The Collected Works of William Shakespeare (S02E05)
The Coping Mechanism (S02E04)
The Flitcraft Parable (S02E03)
další epizody (4)
2016 High Maintenance (TV seriál)
Městečko Pines (TV seriál)
Enemy Lines (S02E01)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Choices (S01E06)
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02)
další epizody (4)
Nová holka (TV seriál)
Swuit (S04E14)
Coming Out (S04E13)
Shark (S04E12)
2014 Girls (TV seriál)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
Drobné výdaje (S03E08)
Nová holka (TV seriál)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Girls (TV seriál)
Kluci (S02E06)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Poučné okamžiky (S05E07)
Všechno nejlepší k po***** narozeninám (S05E01)
2012 Zelený servis (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tabu (S07E14)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace