foto

Greta Lee

  • nar. 7.3.1983 (37 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In a Relationship
Spider-Man: Paralelní světy
2017 Cabiria, Charity, Chastity
Fits and Starts
Gemini
2016 Hra peněz
2015 Sharing (TV film)
Ségry
2014 Miluj souseda svého
Old Soul (TV film)
Pět nejlepších
While We're Young
Švec
2013 Vlasatý génius
2012 Ahoj, musím už jít

TV seriály

2020 Co děláme v temnotách (TV seriál)
Collaboration (S02E08)
Nebe s.r.o. (TV seriál)
Moving Out, Part 2 (S02E10)
Moving Out, Part 1 (S02E09)
2019 Ruská panenka (TV seriál)
Ariadna (S01E08)
Cesta ven (S01E07)
Odraz (S01E06)
další epizody (7)
Rozvod (TV seriál)
Charred (S03E01)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 443 (S02E06)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Stoppable: Requiem for an Airdate (S01E05)
Chance (TV seriál)
A Madness of Two (S02E09)
The Collected Works of William Shakespeare (S02E05)
The Coping Mechanism (S02E04)
další epizody (6)
Broad City (TV seriál)
Witches (S04E06)
2016 Chance (TV seriál)
Fluid Management (S01E10)
Camera Obscura (S01E09)
The House of Space and Time (S01E08)
další epizody (10)
Zelený servis (TV seriál)
Městečko Pines (TV seriál)
Enemy Lines (S02E01)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Rubbing Our Clips (S04E09)
Psychopath Test (S04E07)
Fame (S04E06)
další epizody (4)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Choices (S01E06)
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02)
další epizody (4)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Babies & Bustiers (S03E05)
Nová holka (TV seriál)
Swuit (S04E14)
Coming Out (S04E13)
Shark (S04E12)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Raise a Glass (S02E09)
I'm So Bad (S02E02)
Girls (TV seriál)
Já jsem Tě viděla (S03E11)
Hra (S03E10)
Drobné výdaje (S03E08)
Nová holka (TV seriál)
Girl Fight (S04E10)
Thanksgiving IV (S04E09)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
The Horror (S01E04)
A Porn Star Is Born (S01E03)
Girls (TV seriál)
Kluci (S02E06)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Poučné okamžiky (S05E07)
Všechno nejlepší k po***** narozeninám (S05E01)
2012 High Maintenance (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tabu (S07E14)

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky