foto

Bernd-Uwe Reppenhagen

  • nar. 7.2.1959 (62 let)
    Schwerin, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Místo činu - Berlín: Žíravina (TV film)
2011 Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
Služebnice boží (TV film)
2009 Pretty Mama (TV film)
2008 Fast track: no limits
Meine wunderbare Familie - Die zweite Chance (TV film)
Meine wunderbare Familie - Einmal Ostsee und zurück (TV film)
2002 Unser Papa - das Genie (TV film)
1997 Agentenfieber (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1995 Das Versprechen
Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
Zirri - Das Wolkenschaf
1992 Besucher, Der
1991 Tandem (TV film)
1990 Abschiedsdisko
Rückkehr aus der Wüste, Die
1985 Irrläufer (TV film)
1984 Wo andere schweigen
1983 Mann und sein Name, Der (TV film)

TV seriály

2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Car a tesař (S02E06)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Stimme (S09E24)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Školka hrůzy (S02E11)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Jagdfieber (S03E07)
2000 Monsignor Renard (TV seriál)
1999 CityExpress (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Die letzte Fahrt der "Ashanti Star" (S01E06)
Místo činu (TV seriál)
Buntes Wasser (S01E344)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Stauffenberg - Atentát na Hitlera (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky