foto

Ken Strunk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Reprisal
Runaway Romance (TV film)
2016 Skrytá čísla
Způsob vraždy
2015 Carol
2014 Love Finds You in Sugarcreek (TV film)
2012 Země naděje
2011 Úkryt
2010 Secretariat
2008 Beneficiary, The
2005 Demon Hunter
2004 Brothers of the Borderland
1999 Invited Guest, An
Milionář
1998 Elitní komando
1988 Divocí koně
1986 Hráči z Indiany

TV seriály

2009 Army Wives (TV seriál)
Moving Out (S03E03)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smrti, nepyšni se (S01E17)
Západní křídlo (TV seriál)
A Good Day (S06E17)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pouta (S02E10)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Lekce (S07E01)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1984 Young People's Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace