foto

Ingo Hamer

  • nar. 10.5.1945 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
1999 Kopp, Der (TV film)
1998 Der dreckige Tod (TV film)
1997 Po smrti (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende... auf Capri (TV film)
Gefangene Liebe (TV film)
In dieser Stadt daheim (TV film)
Lemgo (TV film)
1992 Schuld war nur der Bossa Nova (TV film)
1991 Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1990 Hammermörder, Der (TV film)
1989 Eis
Umwege nach Venedig
Wie du mir... (TV film)
1988 A.D.A.M.
Naheliegender Mord, Ein (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
Viereck, Das (TV film)
1986 Ezra Pound - Ein amerikanischer Hochverräter (TV film)
Vertrauen gegen Vertrauen (TV film)
1985 Einmal Ku'damm und zurück
Suche Familie - zahle bar (TV film)
Sylter Novelle (TV film)
1983 Hauptsache konsequent (TV film)
Sandmann, Der (TV film)
1982 Gartenlaube, Die (TV film)
Mein Bruder und ich (TV film)
1981 Mein Freund, der Scheich (TV film)
Spot oder Fast eine Karriere, Der (TV film)
1980 Berlin Mitte (TV film)
Ich hatte einen Traum
1979 Phantasten (TV film)
1977 Vertreibung aus dem Paradies, Die
1975 Im Hause des Kommerzienrates (TV film)
Tristan (TV film)

TV seriály

2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Bittere Wahrheit (S05E02)
Eiskalter Mord (S05E01)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Objekt der Begierde (S04E03)
Mörderisches Spiel (S04E02)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
Stadt, Land, Mord (S03E02)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Das Profil des Mörders (S02E03)
Väter und Söhne (S02E02)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliche Schuld (S01E03)
Auge um Auge (S01E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Rychlost (S05E03)
Černá vdova (S05E02)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1993 Der kleine Vampir – Neue Abenteuer (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Schwarzenberg (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Zu Gast in unserem Land (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1983 Heimat, die ich meine (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky