foto

Karl Otto Lagerfeld

  • nar. 10.9.1933 (85 let)
    Hamburk, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lolo
2011 Cesta do Hollywoodu
2009 Totally spies! Le film
2006 Dablér
2001 Zoolander
1975 Maîtresse
1973 L'Amour

Dokumentární

2017 Antonio Lopez 1970: Sex Fashion & Disco
2016 Franca: Chaos and Creation
Geschichten aus der Salzburger Altstadt (TV film) - a.z.
První květnové pondělí
2013 La mode 2.0. Je poste donc je suis (TV film)
Mademoiselle C
Scatter My Ashes at Bergdorf's
2012 Karl Lagerfeld se dessine (TV film)
2010 How to Make a Book with Steidl (TV film)
2009 La traversée du désir
Picture Me: A Model's Diary
The Day Before (TV seriál)
Zářijové číslo
2008 Deutschland, deine Künstler (TV seriál)
Hotel Gramercy Park
Valentino: The Last Emperor
2007 Lagerfeld - důvěrné
Záhadná historie (TV seriál)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
Vies et morts d'Andy Warhol (TV film)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
1999 Paris dernière (TV seriál)
1995 Catwalk
1989 Helmut Newton: Frames from the Edge
1984 Mode in France

TV pořady

2015 Le divan de Marc-Olivier Fogiel (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
Project Runway All Stars (TV pořad)
2009 C à vous (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Tenue de soirée (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
Maischberger (TV pořad)
Unsere Besten (TV pořad)
2002 Hyper show (TV pořad)
2000 Vie privée, vie publique (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
Boulevard Bio (TV pořad)
The Charlie Rose Show (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
Seitenblicke (TV pořad)
1982 Channel 4 News (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
7 sur 7 (TV pořad)
Entertainment Tonight (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2002 Good Charlotte - Lifestyles Of The Rich And Famous (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace