foto

Andrew Wilde

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Murder on Line One
1987 Měsíc na venkově
1986 Shoot for the Sun (TV film)
1985 White City
1984 Bounty
Závod se smrtí
1984

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Sever nezapomíná (S02E01)
Sindibád (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Mrzáci, bastardi a zlámané věci (S01E04)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Firm Friends (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
Medics (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Christabel (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Ladies in Charge (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace