foto

Ursula Howells

  • nar. 17.9.1922
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.10.2005 (83 let)
    Petworth, West Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Já jsem Tichborne
Takové anglické manželství (TV film)
1994 Pinch of Snuff, A (TV film)
1985 Bon Voyage (TV film)
Slečna Marplová: Ohlášená vražda (TV film)
1984 The Cold Room (TV film)
1973 Father Dear Father
1969 Křížovka
Mumsy, Nanny, Sonny and Girly
1968 Assignment K
1967 Torture Garden
1965 Dr. Terror's House of Horrors
1963 80,000 Suspects
Sicilians, The
1961 Two Letter Alibi
Warning Signal (TV film)
1957 Account Rendered
West of Suez
1956 Keep It Clean
Rameno spravedlnosti
1955 Constant Husband, The
Gilded Cage, The
Handcuffs, London
They Can't Hang Me
Track the Man Down
1954 The Weak and the Wicked
1953 Oracle, The
1952 I Believe in You
1951 Flesh & Blood
1950 Away from It All (TV film)
1946 Queen of Spades, The (TV film)

TV seriály

2001 The Cazalets (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemné kruhy v obilí (S04E03)
1995 Dangerfield (TV seriál)
She's Out (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1992 Downtown Lagos (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Mstitel (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
1979 Goodbye Darling (TV seriál)
1978 Father Dear Father in Australia (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Hard Times (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1971 Cousin Bette (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
Gravelhanger (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace