foto

Michael Carter

  • nar. 29.7.1947 (71 let)
    Dumfries, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Centurion
2006 Iluzionista
Síla úderu
2003 Adamovo tajemství
1992 The Cloning of Joanna May (TV film)
Vina (TV film)
1985 Operation Julie (TV film)
Out of the Darkness
1984 Duch Vánoc (TV film)
1983 Pevnost
Rybářská loď (TV film)
Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1982 Umělcova smlouva
1981 Americký vlkodlak v Londýně

TV seriály

2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2001 Two Thousand Acres of Sky (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Call Red (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Love Street (TV seriál)
Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1993 Seekers (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Civvies (TV seriál)
Covington Cross (TV seriál)
Proces (E09)
Heartbeat (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Obchod se smrtí (S02E02)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Skandál v Čechách (S01E01)
1983 Agatha Christie's Partners in Crime (TV seriál)
1982 Hrdina pro nikoho (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2009 Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London'
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
1999 The Unauthorized Star Wars Story
1983 Classic Creatures: Return of the Jedi (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Válka jednoho muže (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace