foto

John Woodvine

  • nar. 21.7.1929 (89 let)
    Tyne Dock, South Shields, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Song for Jenny (TV film)
2010 Burke and Hare
On Expenses (TV film)
Válka Joea Maddisona (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2008 Flick
2007 The Midnight Drives
The Trial of Tony Blair (TV film)
2006 Miss Potter
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
Jarmark marnosti
London (TV film)
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)
2002 Břemeno minulosti (TV film)
The Falklands Play (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
1998 Diary
1996 Merchant of Venice, The (TV film)
1995 Persuasion
1994 Dračí svět
Důvěra (TV film)
Otčina (TV film)
Pinch of Snuff, A (TV film)
Romeo & Juliet (TV film)
1993 Proces
1992 Bouřlivé výšiny
Leon the Pig Farmer
1991 Pirát Prince (TV film)
1990 Hlupáček a létající koráb (TV film)
The Investigation: Inside a Terrorist Bombing (TV film)
1989 And a Nightingale Sang (TV film)
Countdown to War (TV film)
The Dog It Was That Died (TV film)
1988 Dost slávy pro všechny (TV film)
Duke Bluebeard's Castle (TV film)
1985 A Month in the Country (TV film)
Browningův překlad (TV film)
Podvod (TV film)
Smysluplná vražda (TV film)
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
Squaring the Circle (TV film)
Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)
Swallows and Amazons Forever!: The Big Six (TV film)
1982 Spaghetti House
The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1981 Americký vlkodlak v Londýně
1979 Performance of Macbeth, A (TV film)
Quiz Kid, The
1975 Assault on Agathon
1972 Mladý Winston
1971 Ďáblové
1970 Opři se o mě
1965 Drahoušek
1961 Silent Weapon, The

TV seriály

2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 The Crown (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Smoke and Mirrors (S01E05)
Windsor (S01E03)
další epizody (4)
Tři mušketýři (TV seriál)
Spoils of War (S03E01)
2012 Hebburn (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2008 Město neřesti (TV seriál)
Never Better (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2005 Distant Shores (TV seriál)
Doktor Martin (TV seriál)
Rodičovská láska (S02E06)
Shameless (TV seriál)
Grandad (S02E01)
2004 The Brief (TV seriál)
2002 Paradise Heights (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemné kruhy v obilí (S04E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Verdict (TV seriál)
1995 Crown Prosecutor (TV seriál)
Oliver's Travels (TV seriál)
1994 Finney (TV seriál)
1993 Demob (TV seriál)
Doctor Finlay (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Civvies (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Performance (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
Tell Tale Hearts (TV seriál)
1991 An Actor's Life for Me (TV seriál)
Spender (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
Les Girls (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
The Bell (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Shadows (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Unofficial Rose, An (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2009 Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London'
2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
1968 Tuesday's Documentary (TV seriál) - vyp.

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace