foto

António Pedro Cerdeira

  • nar. 1.6.1970 (50 let)
    Monte do Estoril, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Uma Vida Toda Empatada (TV film)
2017 Jacinta
2014 Sei Lá
2010 Assalto ao Santa Maria
Filme do Desassossego
O Inimigo Sem Rosto
2008 A Corte do Norte
Amália
2007 Corrupção
Mistério da Estrada de Sintra, O
2006 Pele
2002 António, Um Rapaz de Lisboa
Der Gläserne Blick
2001 Camarate
1998 Os Mutantes

TV seriály

2021 A Serra (TV seriál)
2019 Alguém Perdeu (TV seriál)
2018 Onde Está Elisa? (TV seriál)
2009 Meu Amor (TV seriál)
2001 Anjo Selvagem (TV seriál)
Olhos de Água (TV seriál)
Sociedade anónima (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
Febre do Ouro Negro, A (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Diário de Maria (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
1996 Polícias (TV seriál)
1995 Primeiro Amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky