foto

Bradford English

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 Štěstí ve hře
2006 Bestie Karla
Expert na vraždu (TV film)
2001 Prohlášen za mrtvého
1998 Špinavý kšefty
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
Holé lebky
1994 Vlk
1993 Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
Sex, Love and Cold Hard Cash (TV film)
Vraždící posedlost (TV film)
1992 Základní instinkt
1990 Last Flight Out (TV film)
1989 Báječní Bakerovi hoši
The Revenge of Al Capone (TV film)
1986 Bikiny Shop
1983 M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Transakce století
1982 Techtle mechtle
Waltz Across Texas
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
All God's Children (TV film)
Fun and Games (TV film)
Mother and Daughter: The Loving War (TV film)
1979 Cibulové pole
1971 Andersonovy nahrávky

TV seriály

2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čínská zeď (S04E11)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Line of Fire (TV seriál)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Ženská (S05E13)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Trpělivost (S08E03)
1999 Popular (TV seriál)
Mo' Menace, Mo' Problems (S01E02)
1998 DiResta (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Bebe přestává kouřit (S03E21)
1995 Murder One (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Have No Fear (S02E04)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
With the Greatest of Ease (S01E04)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Keeping Faith (S01E11)
Policie New York (TV seriál)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Robbery (S01E03)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Chapel of Love (S02E14)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2006 Halloween: 25 Years of Terror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace