foto

Phoebe Nicholls

  • nar. 7.4.1957 (60 let)
    Londýn, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chubby Funny
Starfish
Three Women Wait for Death
2012 Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
The Scapegoat
2010 Cesta ke korunovační třídě (TV film)
2007 All About Me (TV film)
Clapham Junction (TV film)
Trial of Tony Blair, The (TV film)
2004 Hawking (TV film)
2003 Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
2002 Shackleton (TV film)
2000 Mistr zázraků
1999 Vyšetřování naslepo (TV film)
1997 Pravdivá pohádka
1996 Gulliverovy cesty (TV film)
1995 Persuasion
1993 Srdce temnoty (TV film)
1987 Gentry
Maurice
1984 Zkouška neviny
1983 Party Party
1982 Misionář
1980 Blade on the Feather (TV film)
Sloní muž
1979 Secret Orchards (TV film)
1977 Alternative 3 (TV film)
1969 Zamilované ženy
1967 Our Mother's House
1965 Dr. Terror's House of Horrors
1964 The Pumpkin Eater

TV seriály

2017 Endeavour (TV seriál)
Lazaretto (S04E03)
2016 Doctor Thorne (TV seriál)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
Chapter One: The Friends of English Magic (E01)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2014 Panství Downton (TV seriál)
Episode #5.8 (S05E08)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Příběh dvou vesnic (S06E04)
2002 Foylova válka (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
1999 People Like Us (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1982 All for Love (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Pictures (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1978 Bless Me Father (TV seriál)
1975 Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace