foto

J.M. DeMatteis

  • nar. 15.12.1953 (65 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Constantine City of Demons: The Movie
2016 Batman: Bad Blood
2015 Batman vs. Robin

TV seriály

2018 Constantine: City of Demons (TV seriál)
Constantine: The Legend Continues (TV seriál)
2015 Be Cool, Scooby-Doo! (TV seriál)
2013 Mladí Titáni do toho! (TV seriál)
2011 Thundercats (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Sym-Bionic Titan (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace