foto

George Mikell

  • nar. 15.4.1930 (89 let)
    Tawroggen, Litva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Stark (TV film)
1990 Noc lišky (TV film)
1985 Glass Babies (TV film)
Krycí jméno: Smaragd
1981 Vítězství
1980 Mořští vlci
1978 Urvi co můžeš
1974 Datlové semínko
1973 Štír
1972 Mladý Winston
1971 Last of the Powerseekers, The (TV film)
Vzducholoď
1969 Doppelgänger
1968 Operace Vzteklý pes
1967 Dvojník
1966 Sabina V'Hagvarim
Where the Spies Are
1965 Dateline Diamonds
Operace Crossbow
Predoni del Sahara, I
Špión, který přišel z chladu
1963 Mystery Submarine
Velký útěk
Vítězové
1962 Primitives, The
The Password is Courage
1961 Děla z Navarone
Highway to Battle
1960 A Circle Of Deception
Beyond the Curtain
Jackpot
1959 Operation Bullshine
The Treasure of San Teresa
1958 Písečné moře
1957 Kill Her Gently
Útěkář

TV seriály

1988 Hannay (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
Sam and the River (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Mask of the Clown, The (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1957 Escape (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace