foto

Klaus Mikoleit

  • nar. 15.4.1945 (74 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Die Meute der Erben (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
1999 Bella Block - Geflüsterte Morde (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Kein Tod ist wie der andere (TV film)
Sám proti zlu (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1995 Grube, Die (TV film)
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
Tatort - Endstation (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Sahnehäubchen (TV film)
1993 Apfel im Moor (TV film)
Familienehre (TV film)
Lok, Die
Tatort - Kesseltreiben (TV film)
1992 Endstation Harembar (TV film)
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
Negerküsse (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1990 Bei mir liegen Sie richtig
Marleneken (TV film)
1989 Die Hexe von Köln (TV film)
1988 Der Bierkönig (TV film)
Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1987 Der Gläserne Himmel
1986 Blitz
Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
1985 Sylter Novelle (TV film)
1984 Das Geschenk (TV film)
Ende vom Anfang, Das (TV film)
1983 Flambovaná žena
1979 Hamburger Krankheit, Die
1976 Shirins Hochzeit (TV film)

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2002 Politibongo (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Schwarzenberg (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Herzstillstand (S03E17)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der alte Herr (S02E20)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Losberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace