foto

Klaus Mikoleit

  • nar. 15.4.1945 (75 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Die Meute der Erben (TV film)
Za hranicí lásky (TV film)
Zum Glück verrückt - Eine unschlagbare Familie (TV film)
1999 Sám proti zlu (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1995 Grube, Die (TV film)
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
Tatort - Endstation (TV film)
1994 Doppelter Einsatz - Sahnehäubchen (TV film)
1993 Apfel im Moor (TV film)
Familienehre (TV film)
Lok, Die
Tatort - Kesseltreiben (TV film)
1992 Endstation Harembar (TV film)
Männer vom K3 - Ein langes Wochenende, Die (TV film)
Negerküsse (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1990 Bei mir liegen Sie richtig
Marleneken (TV film)
1989 Die Hexe von Köln (TV film)
1988 Der Bierkönig (TV film)
Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1987 Der Gläserne Himmel
1986 Blitz
Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
1985 Sylter Novelle (TV film)
1984 Das Geschenk (TV film)
Ende vom Anfang, Das (TV film)
1983 Flambovaná žena
1979 Die Hamburger Krankheit
1976 Shirins Hochzeit (TV film)

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schuld und Sühne (S09E13)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Abschied nehmen (S01E05)
2002 Politibongo (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Entre terre et mer (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Vater braucht eine Frau (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Schwarzenberg (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Herzstillstand (S03E17)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der alte Herr (S02E20)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Losberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Geschwister Oppermann, Die (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Osvobození a pomsta (E06)
Vraždy a intriky (E05)
Korupce (E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky