foto

Robert Smith

  • nar. 21.4.1959 (58 let)
    Blackpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Best of Siouxsie and the Banshees

TV seriály

1998 Městečko South Park (TV seriál)
Mecha-Streisanda (S01E12)
1993 Newman and Baddiel in Pieces (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)

Dokumentární

2014 Beautiful Noise
2012 The Cure: Live 2012 (koncert)
2003 Cure: Trilogy, The (koncert)
2001 Cure, The: Greatest Hits
1991 Cure, The: Play Out (koncert)
1987 Cure in Orange, The
1984 Play at Home (TV film)
1983 Siouxsie and the Banshees: Nocturne (koncert)

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
MTV Icon: The Cure (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1984 Musik Convoy (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace