foto

Niall Cusack

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ztracené město Z
2013 Wodehouse in Exile (TV film)
2012 Good Vibrations
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
2009 Ditching
1996 Out of the Deep Pan (TV film)
1992 Muž z nádraží (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1986 Domov pro čolka
1985 We'll Support You Evermore (TV film)
1983 Maeve

TV seriály

2016 Vikingové (TV seriál)
Yol (S04E04)
Mercy (S04E03)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
All the Lost Children (S01E03)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
Jeden týden v červenci (E02)
Jeden měsíc v létě (E01)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zlatá koruna (S01E06)
1986 Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace