foto

Paddy Rocks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Belfast Story, A
Hvězda kriminálu
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
Hle, Beránek boží
2003 Let naslepo
1999 Vicious Circle (TV film)
1998 Divoch Jack
1991 Children of the North (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1989 Dear Sarah (TV film)
Slon (TV film)
1987 Lapsed Catholics (TV film)

TV seriály

2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Good and Evil Braided Be (S03E03)
Predators Far and Near (S03E02)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zlatá koruna (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace