foto

Barry John O'Connor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Surovost

TV seriály

2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zlatá koruna (S01E06)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Checkmate (S02E03)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2001 On Home Ground (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace