foto

Judson Pratt

  • nar. 6.12.1916
    Hingham, Massachusetts, USA
  • zem. 9.2.2002 (85 let)
    Northridge, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Horrible Horror - a.z.
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 P.Ě.S.T.
1976 Flight of the Grey Wolf (TV film)
Futureworld
Občanská policie
1974 The Whiz Kid and the Mystery at Riverton (TV film)
1973 Runaway! (TV film)
1972 Michael O'Hara the Fourth (TV film)
Weekend Nun, The (TV film)
1971 Chlupatý poradce
1969 Computer Wore Tennis Shoes, The
Hang Your Hat On the Wind
1964 Distant Trumpet, A
Podzim Čejenů
1963 Ošklivý Američan
1962 Kid Galahad
Public Affair, A
1961 Crimebusters, The - a.z.
1960 Sergeant Rutledge
The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Gundown at Sandoval - a.z.
Kavaleristé
1958 Flood Tide
Monster on the Campus
1957 Four Girls in Town
Man Afraid
1956 Někdo tam nahoře mě má rád
Outside the Law
The Great American Pastime
The Toy Tiger
1953 Zpovídám se

TV seriály

1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Dan Raven (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Union Pacific (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Shadow of the Cloak (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1992 Legends of the West - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace