foto

Marcus Lamb

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Život je pohoda

TV seriály

2016 Rebellion (TV seriál)
2014 Charlie (TV seriál)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Baelor (S01E09)
2009 Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
2007 Paddywhackery (TV seriál)
Running Mate, The (TV seriál)
Single-Handed (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1996 Ros na Rún (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace