foto

Vinnie McCabe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
2011 Já & Eliot (TV film)
2008 The Escapist
2003 Veronica Guerin
2002 Špatná karma
2000 Flick
Nora
1999 Durango (TV film)
Frère Irlandais, Le (TV film)
1997 Before I Sleep
Malý řezník
1996 Michael Collins
1995 Run of the Country, The
1994 Family (TV film)
1992 Bargain Shop, The
Cesta na západ
1987 Lapsed Catholics (TV film)
1981 Our Boys

TV seriály

2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
2001 On Home Ground (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Přísně tajná mise (TV seriál)
1988 Echoes (TV seriál)
Fair City (TV seriál)
1980 Strumpet City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace