foto

Gordon Fulton

  • nar. Bangor, County Down, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fishbowl
2006 Pustina
1998 Crossmaheart
1997 Flying Saucer Rock'n'Roll
Sunset Heights
1989 Justice Game, The (TV film)

TV seriály

2016 The Secret (TV seriál)
2014 37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Sever nezapomíná (S02E01)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
2001 Poslední výstup (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace