foto

Daniel Lapaine

  • nar. 16.4.1971 (48 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Who Is My Husband
2015 Gozo
2012 30 minut po půlnoci
2010 Smrt v Šanghaji
2008 Love Live Long
Poslední čas na lásku
2007 Sex, the City and Me (TV film)
2006 The Good Housekeeping Guide (TV film)
2003 Collusion
Helena Trojská (TV film)
2002 Klub únosců
Rituál
2001 Padre
2000 I Saw You (TV film)
1999 Dvojí obvinění
Elephant Juice
Say You'll Be Mine
Téměř bez šance
1998 1999
Klub 54
Nebezpečná krása
Polská svatba
1995 Lucinda, 31
1994 Muriel se vdává
1993 The Feds: Deception (TV film)

TV seriály

2019 Catastrophe (TV seriál)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
další epizody (4)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
další epizody (4)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Black Museum (S04E06)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (9)
Versailles (TV seriál)
Etiketa (S01E09)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Ye of Little Faith (S03E04)
2012 Vera (TV seriál)
Silent Voices (S02E02)
Vexed (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Plemeno zmijí (S06E02)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Celá tvá minulost (S01E03)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na Nilu (S09E03)
2002 I Saw You (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)

Dokumentární

2009 Dobytí Měsíce (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2006 48 Shades

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 48 Shades

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace