foto

Josephine Gillan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Synové Harpyje (S05E04)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zbaveni okovů (S04E03)
Dva meče (S04E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Ulička trestu (S03E03)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Noční krajiny (S02E02)
Sever nezapomíná (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace