foto

Derek Reid

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Showbands (TV film)
2002 Hrabě Monte Cristo
2001 Morlang
1994 Family (TV film)

TV seriály

2012 Hra o trůny (TV seriál)
Noční krajiny (S02E02)
Ripper Street (TV seriál)
The Weight of One Man's Heart (S01E05)
2003 The Clinic (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace