foto

Hyo-jeong Ban

  • nar. 27.11.1942 (77 let)
    Tegu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Oraedoen jeongwon
2002 Mongjungin
1987 Yeonsan ilgi
1964 Balgan mahura

TV seriály

2019 Kkotgilman geoleoyo (TV seriál)
Uahan monyeo (TV seriál)
2018 Padoya, padoya (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
Geu yeojaeui bada (TV seriál)
Miueodo saranghae (TV seriál)
2016 Booleola mipoonga (TV seriál)
Byeolnan gajok (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
2015 Areumdawoon dangsin (TV seriál)
Dubeonjjae seumusal (TV seriál)
Eomma (TV seriál)
Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Laseuteu (TV seriál)
O mai bineoseu (TV seriál)
2014 Cheongdamdong seucaendeul (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Motnani joouibo (TV seriál)
Samsaengi (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
Beulein (TV seriál)
Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
Woorijip yeojadeul (TV seriál)
2010 Hobakggot soonjung (TV seriál)
Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
Inyeon mandeulgi (TV seriál)
Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
2008 Seutaui yeonin (TV seriál)
난 네게 반했어 (TV seriál)
2007 Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
Saranghagi joheunnal (TV seriál)
2006 Gangi doeeo mannari (TV seriál)
Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
Haneulisiyeo (TV seriál)
2004 Doobeonjjae peureopojeu (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Yeon in (TV seriál)
2002 Daebak kkijak (TV seriál)
Dangsin yeopi joha (TV seriál)
2001 Geuraedo saranghae (TV seriál)
Yi bubuga saneun beop (TV seriál)
2000 Dangshin ttaemune (TV seriál)
Saechingoo (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
Saranghae saranghae (TV seriál)
은실이 (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1996 Saranghal ttaekkaji (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1987 Toji (TV seriál)
1982 Pungun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky