foto

Felix le Breux

  • nar. 5.4.1918
    Plzeň, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.2.1974 (55 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

1973 Černé na bílém (TV film)
Hvězda první velikosti (TV film)
1972 Záhada obrazu sv. Šebestiána (TV film)
1971 Návrat pana Ryšánka (TV film)
1970 Mata Hari (TV film)
Za ranních červánků (TV film) - vyp.
1968 Niet inej cesty
1967 Drahý lhář (TV film)
Lacrimae rerum (TV film)
1966 Dva šlechtici z Verony (TV film)
Dýmky

Galerie (15)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky