foto

Jonathan Ryan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hon na skřítky (TV film)
Chňapáci
2011 Brendan Smyth: Betrayal of Trust (TV film)
2004 Omagh (TV film)
1996 Moll Flandersová
1995 Únos (TV film)
1994 Broken Harvest
1993 Ve jménu otce
1992 Vysoká hra patriotů
1988 Taffin
1979 Outsider, The

TV seriály

2017 Into the Badlands (TV seriál)
Dlaň železného lišáka (S02E04)
2013 Vikingové (TV seriál)
Královské výkupné (S01E07)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
2011 Camelot (TV seriál)
Justice (E05)
2009 Tudorovci (TV seriál)
Search for a New Queen (S03E06)
2008 Tudorovci (TV seriál)
The Act of Treason (S02E09)
The Definition of Love (S02E06)
Tears of Blood (S02E02)
2007 Tudorovci (TV seriál)
In Cold Blood (S01E01)
2006 Galactik Football (TV seriál)
2004 Proof (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
The Clinic (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1982 The Year of the French (TV seriál)
1978 Bracken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace