foto

Gina Moxley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Out of Here
Stay
2011 Odvrácená strana spánku
2000 Saltwater
1998 This Is My Father
1997 Malý řezník
1996 Moll Flandersová
1994 Family (TV film)
1991 Poslouchej mou píseň
1989 Sám sebou (TV film)
Tuláci
1988 Zrada (TV film)
1987 Clash of the Ash, The
Lapsed Catholics (TV film)

TV seriály

2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
Under Lock and Key (E05)
Hra o trůny (TV seriál)
Zahrada kostí (S02E04)
2009 Mattie (TV seriál)
2006 Stardust (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
Žádné slzy (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1995 Look at the State We're In! (TV seriál)
1988 Nighthawks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace