foto

Donal Gallery

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Out of Innocence
2005 Irská stopa

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
The Great Army (S04E17)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Zahrada kostí (S02E04)
Moone Boy (TV seriál)
Pramface (TV seriál)
2011 Borgiové (TV seriál)
Otrávený kalich (S01E01)
2002 Foylova válka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace