foto

Slavko Juraga

  • nar. 10.11.1959 (57 let)
    Umag, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Infekcija
1999 Bogorodica
Četverored
Dubrovacki suton
Transatlantik
1998 Kanjon opasnih igara
Kuca duhova (TV film)
1997 Peacemaker
1995 Nausikaja
1994 Cijena zivota
Kositreno srce (TV film)
1992 Sands of Time, The (TV film)
1991 Čaruga
Fragmenty
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
Zrozen k jízdě
1990 Gavre Princip - Himmel unter Steinen
1989 Najbolji
1988 Honor Bound
Sokol ga nije volio
Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1987 Oficír s růží
1986 Večerní zvony
1985 Crveni i crni
1983 Medeni mjesec
1982 Tamburasi (TV film)

TV seriály

2016 Vinnetou (TV seriál)
Vinnetou: Poslední bitva (E03)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Počivali u miru (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Muž beze cti (S02E07)
Duch Harrenhalu (S02E05)
Zahrada kostí (S02E04)
2011 Lařina volba (TV seriál)
2009 Najbolje godine (TV seriál)
2008 Zakon! (TV seriál)
2007 Zauvijek susjedi (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Kad zvoni? (TV seriál)
1990 Dirigenti i muzikasi (TV seriál)
1988 Vecernja zvona (TV seriál)
1984 Inspektor Vinko (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1980 Splitská historie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace