foto

Siegfried Lowitz

  • nar. 22.9.1914
    Berlín, Německá říše
  • zem. 27.6.1999 (84 let)
    Mnichov, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mein Freund Harvey (TV film)
1994 Birkenhof & Lerchenau (TV film)
1993 Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1987 Flohr und die Traumfrau (TV film)
1984 Der Alte: Alleingang (TV film)
Der Alte: Brennweite Tausend (TV film)
1974 See, Die (TV film)
1973 Einfach davonsegeln! (TV film)
1972 Der Fall Opa (TV film)
Dr. M schlägt zu
Eine Tote soll ermordet werden (TV film)
1971 Auf neutralem Boden (TV film)
Die Weber (TV film)
Tchao (TV film)
1970 Krebsstation (TV film)
1969 Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
Tartuffe oder Der Betrüger (TV film)
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1967 Biedermann und die Brandstifter (TV film)
Der Trinker (TV film)
Die Gefährtin (TV film)
Pauken und Trompeten (TV film)
1966 Velká vlaková loupež (TV film)
Weiß gibt auf (TV film)
1965 Tajemný mnich
1964 Die Physiker (TV film)
Einer Frisst den anderen
Záhadný Hektor
1963 Das tödliche Patent (TV film)
Die zwölf Geschworenen (TV film)
1962 Bedaure, falsch verbunden (TV film)
The Brain
Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse, Die
1961 Penězokaz
1960 Das Schwarze Schaf
Soldatensender Calais
1959 Bei Anruf - Mord (TV film)
Der Frosch mit der Maske
1958 Besuch aus der Zone (TV film)
Der Greifer
Der Mann, der nicht nein sagen konnte
Der Schinderhannes
Gestehen Sie, Dr. Corda!
Lékař od Stalingradu
Madeleine und der Legionär
Stalo se za bílého dne
1957 Herrscher ohne Krone
Ich war ihm hörig
Mr. Gillie (TV film)
Robinson nesmí zemřít
Rose Bernd
Žraloci a malé ryby
1956 Hejtman z Kopníku
Mein Vater, der Schauspieler
Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
Regine
Sonntagskind, Das
1955 Der Fischer vom Heiligensee
Es geschah am 20. Juli
Gestatten, mein Name ist Cox
Hanussen
Himmel ohne Sterne
1954 Der Engel mit dem Flammenschwert
Meuterei auf der Caine (TV film)

TV seriály

1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1992 Chobotnice 6 (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Dokumentární

2013 Die Gentlemen baten zur Kasse - a.z.
2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace