foto

Siegfried Lowitz

  • nar. 22.9.1914
    Berlín, Německá říše
  • zem. 27.6.1999 (84 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mein Freund Harvey (TV film)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg: Pilotfilm (TV film)
Birkenhof & Lerchenau (TV film)
1993 Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1987 Flohr und die Traumfrau (TV film)
1984 Der Alte: Alleingang (TV film)
Der Alte: Brennweite Tausend (TV film)
1974 See, Die (TV film)
1972 Der Fall Opa (TV film)
Eine Tote soll ermordet werden (TV film)
Einfach davonsegeln! (TV film)
Herr Soldan hat keine Vergangenheit (TV film)
Venganza del doctor Mabuse, La
1971 Auf neutralem Boden (TV film)
Die Weber (TV film)
Tchao (TV film)
1970 Drei Tage bis Allerseelen (TV film)
Krebsstation (TV film)
1969 Tagebuch eines Frauenmörders (TV film)
Tartuffe oder Der Betrüger (TV film)
1968 Haus Herzenstod (TV film)
Was Ihr wollt (TV film)
1967 Biedermann und die Brandstifter (TV film)
Der Trinker (TV film)
Die Gefährtin (TV film)
Ostwind (TV film)
Pauken und Trompeten (TV film)
1966 Velká vlaková loupež (TV film)
Weiß gibt auf (TV film)
1965 Tajemný mnich
1964 Die Physiker (TV film)
Einer Frisst den anderen
Záhadný Hektor
1963 Das tödliche Patent (TV film)
Die zwölf Geschworenen (TV film)
1962 Bedaure, falsch verbunden (TV film)
Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
The Brain
1961 Aus Gründen der Sicherheit (TV film)
Penězokaz
1960 Das schwarze Schaf
Soldatensender Calais
1959 Bei Anruf - Mord (TV film)
Frøn med masken
1958 Besuch aus der Zone (TV film)
Der Greifer
Der Mann, der nicht nein sagen konnte
Der Schinderhannes
Gestehen Sie, Dr. Corda!
Lékař od Stalingradu
Madeleine und der Legionär
Stalo se za bílého dne
1957 Die Kraft und die Herrlichkeit (TV film)
Herrscher ohne Krone
Ich war ihm hörig
Mr. Gillie (TV film)
Robinson nesmí zemřít
Rose Bernd
Žraloci a malé ryby
1956 Hejtman z Kopníku
Mein Vater, der Schauspieler
Protože jsi chudý, musíš dříve zemřít
Regine
Sonntagskind, Das
1955 Der Fischer vom Heiligensee
Es geschah am 20. Juli
Gestatten, mein Name ist Cox
Hanussen
Himmel ohne Sterne
1954 Der Engel mit dem Flammenschwert
Meuterei auf der Caine (TV film)

TV seriály

1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)
1984 Chobotnice (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1960 Es ist soweit (TV seriál)

Dokumentární

2013 Die Gentlemen baten zur Kasse - a.z.
2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1991 Boulevard Bio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky